понеділок, 4 квітня 2022 р.

Складне речення. Підсумок

 Шановні студенти! 

  Ми вже вивчили всі теми з синтаксису загалом та складного речення зокрема. Для тих студентів, які не можуть в силу різних обставин (сподіваюсь, обєктивних) вийти на онлайн-консультацію, пропоную перегляд заняття минулих років, де ми зі студентами розбирали складні речення, визначали алгоритм розбору та попереджували помилки. Відео велике, тому орієнтуйтесь за потребою (що зрозуміло, можна прокрутити). Пропустіть також частину з розбором складнопідрядних речень з кількома підрядними (однорідна, неоднорідна, послідовна супідрядність). Ви можете подивитись розбори цих речень як речень з кількома підрядними, але, враховуючи ситуацію, я не давала вам цю складну тему. Ми її пропустимо. Аби ви могли в цілому зробити розбір. Цього досить.

    Нагадую, що головні завдання розташовані в класрумі. Терміни виконання завдань умовні. Сподіваюсь, все буде добре у нас усіх, все буде Україна! Тримаймося!


Наше відеозаняття щодо розбору складного речення:


Немає коментарів:

Дописати коментар

Повторюємо морфологію 3. Службові частини мови

 Шановні студенти! Продовжуємо повторення морфології. Ваші завдання: 1. Розподілити в 3 стовпчики службові слова: 1 - прийменники, 2 - сполу...